rss
bohócdoktorok, adó 1% adóbevallás, beteg gyermekeknek, adó 1 százalék
Bohócdoktoraink kórházban, rendelőintézetben, idősek otthonában, rendezvényeken is a segítségre szorulókért jótékonykodnak!
 • Legfrissebb képek

 • Bohócdoktor támogatás

Beteg gyerekek gyógyításában 2008 óta vesz részt alapítványunk gyógyító bohócdoktor csapata.
A kórházi lábadozást segítő vidám bohócdoktor vizitek révén a jókedv tör előre, a gyógyulás ideje rövidebb lesz.

Hírek


 • Bohócdoktoros videók

Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!
Beteg gyerekek gyógyításában 2008 óta vesz részt alapítványunk gyógyító bohócdoktor csapata.
A vidám segítő programok révén a jókedv tör előre, a gyógyulás ideje rövidebb lesz.
 • Anyaotthonban viziteltek a bohócdoktorok

  Anyaotthonban viziteltek a bohócdoktorokBohócdoktorok az anyaotthonban. Gyerekek és édesanyák számára vittek a bohócdoktorok örömet, kikapcsolódást.
 • Bohócos délután a bohócdoktorokkal

  Bohócos délután a bohócdoktorokkalBohócos délutánt tartottak a bohócdoktorok a Szegedi Dr. Waltner Károly Otthon lakói számára. Volt játék, lufi, élmények és ajándékok.
 • Ajándékok érkeztek a zenészhallgatóktól

  Ajándékok érkeztek a zenészhallgatóktólBohócdoktoroknak gyűjtöttek a szegedi zenészhallgatók és egyetemisták játékokat. A vártnál sokkal több adományt érkezett be, így a karácsonyi időszak után még jó ideig tud az alapítvány jótékonykodni a játékokkal, szociális otthonok lakói és a kórházak kis betegei nagy örömére.
 • Bohócdoktorokkal mozizott ötszáz kisgyermek

  Bohócdoktorokkal mozizott ötszáz kisgyermekBohócdoktorok, mozi, önfeledt szórakozás! Ötszáz kisgyermeket vitt a Karitáció alapítvány bohócdoktor csapata moziba. Köszönjük mindenkinek az együttműködést!
 • Ezer tábla csoki a bohócdoktoroktól

  Ezer tábla csoki a bohócdoktoroktólEzer jótékonyság Mikuláscsomagba ezer tábla csokit adományozott a Karitáció Alapítvány bohócdoktor csapata. A jól megtömött csomagok rászoruló gyerekekhez kerültek.
 • Adventi bohócdoktor pillanatok

  Adventi bohócdoktor pillanatokBohócdoktoraink meghívást kaptak a Mesekastélyba. Ott a meseolvasás mellett lufihajtogatással tették a bohócdoktorok a kiérkező több száz gyermek pillanatait élményekben gazdagabbá.
 • Köszönjük az adó 1% felajánlásokat

  Köszönjük az adó 1% felajánlásokatKöszönjük minden kedves támogatónak, aki az adó 1% felajánlással támogatta az egész éves jótékonysági programsorozatunkat, a bohócdoktor viziteket, a beteg gyermekek gyógyulását!
 • Repülőnapon a bohócdoktorok

  Repülőnapon a bohócdoktorokBohócdoktorok a Szegedi Légiparádén ajándékokkal várják a kisgyermekes vendégeket.
 • Légzésfigyelőket adományoztak a bohócdoktorok

  Légzésfigyelőket adományoztak a bohócdoktorokA babák biztonságát segítik a légzésfigyelő monitorok. A gyermekkórház gyermeksebészeti osztálya a segítő adományokat szeretettel fogadta.
 • Bohócdoktor Iskola

  Bohócdoktor IskolaA Karitáció Alapítvány 2008 óta működteti Gyógyító Bohócdoktorok Csapatát, melyhez a megnövekedett igények végett önkéntes bohócdoktorokat képez.
 • Gyulán Viziteltek a Gyógyító Bohócdoktorok

  Gyulán Viziteltek a Gyógyító BohócdoktorokGyulán rendszeresen vizitel a Karitáció Alapítvány Bohócdoktor Csapata. Most nagyon várták a kórházban lábadozó gyerekek a vidámító pillanatokat.
Bohócdoktoraink kórházban, rendelőintézetben, idősek otthonában, rendezvényeken is a segítségre szorulókért jótékonykodnak!
bohócdoktorok, adó 1% adóbevallás, beteg gyermekeknek, adó 1 százalék