Adó 1 százalék: 19560540-1-06

|

+36 30 68 22044

|

info@karitacio.hu

Hírek

Szüreti mulatság!

Visszatérő vendégek voltak bohócdoktoraink a szegedi Fogyatékosok Nappali Intézményében.
Kollégáink most egy szüreti mulatságra voltak hivatalosak, ahol az intézet gondozottjai már jóbarátként üdvözölték őket.
A gondtalan délelőttöt ének és tánc színesítette, nem megfeledkezve a szülinaposok felköszöntéséről sem!
Tovább

Csokit gyűjtünk, csokit osztunk -idén is!

Egy - egy tábla csokival lehet támogatni a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak gyógyítást segítő tevékenységét. Az alapítvány idén is több száz gyermek ünnepét teszi boldoggá, hiszen az alapítványi Mikulás több száz nélkülöző gyermeknek ad idén is teletömött Mikulás csomagot. Szülők, nagyszülők és a cégek üzemeltetőit is együttműködésre hívják a bohócdoktorok, hogy idén még több gyermek részesülhessen támogatásban. A csoki adományokat az alapítvány szegedi irodájában lehet leadni.A csoki mellé küldj egy szép üzenetet, egy rajzot, egy verset, melyet a kórházi bohócdoktor vizitek alkalmával a gyógyuló gyerekekhez a bohócdokik eljuttatják.
Tovább

​A szárnyak repülés közben nőnek

A Szegedi Repülőnapok és Légiparádén nagyszabású programsorozat várta a repülés szerelmeseit. Az eseményen a légi csodák mellett részt vett a Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktor Csapata is. A Karitáció Alapítvány egyik legeredményesebb jótékonysági tevékenysége a 2008 óta működtetett Gyógyító Bohócdoktorok Mozgalom. A kórházakat és a gyógyítást segítő programok mellett kulturális, sport, illetve az egészséges életmódot népszerűsítő rendezvényeken is részt vállalnak a Bohócdoktorok
Tovább

Beiskolázási támogatás

A napokban adhattuk át a kiválasztott családoknak az iskolakezdési támogatásunkat.

Az Anyukák elmondták, hogy nagyon nagy segítség a családnak a pártfogás, mert az iskolába indulás hatalmas terhet jelent a család költségvetésére.

A Karitáció Alapítvány számára kiemelten fontosak a családok.

Tovább

Semmelweis Napi Családi- és Sportnap

Megtisztelve éreztük magunkat, amikor felkérést kaptunk már második alkalommal az SZTE SZAKK Ápolásvezetési és Szakdolgozói Oktatási Igazgatás rendezvényére, a Semmelweis Napi Családi- és Sportrendezvényre. A Karitáció Alapítvány bohócdoktor csapata egy óriási játszóházzal készült a Klinikai Központ dolgozói, és gyermekei részére az SZTE Hattyas sori Sportközpontban.
Tovább

Délelőtti matiné az idősotthonban

A nagy meleg ellenére is útra keltek bohócdoktoraink Szentesre a Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthon idős lakóihoz, akiket minden hónapban meglátogatnak. Az egyforma napok, a rokonok, barátok hiánya az időseket szorongóvá teheti. Épp ezért bohócdoktoraink az idősotthonban speciális műsorral kedveskedtek. Csicsi és Pepi bohóc először egy vicces darabot adott elő Gőzliba címmel, amin jókat derült a közönség. Majd következett a közös éneklés és tánc.
Tovább

Nyárköszöntő bohócdoktor vizit Szentesen

A nyári melegben is vannak olyan beteg csöppségek, akik a vízpart helyett sajnos a kórházban töltik mindennapjaikat, ezért a Karitáció Alapítvány bohócdoktorai Szentesre érkeztek vidám bohócdoktor vizitet tartani. Önkénteseink a megszokott vidámsággal, színes ruhákban, bohócorral, megpakolt ajándékkosarakkal érkeztek a Dr. Bugyi István Kórházba. A gyermekosztály kis lakói már a folyosón nagy izgalommal üdvözölték a piros orrosokat. 
Tovább

I. Karitáció Családi Sportnap

Első alkalommal került megrendezésre a Karitáció Családi Sportnap a Szegedi Repülőtéren, amelynek célja az volt, hogy  a családok minőségi időt tudjanak együtt tölteni. A sportolás mellett kikapcsolódhattak és jótékonykodhattak is a résztvevők. A belépőjegyek árából az újszegedi gyermekkórház fertőző osztálya kap fertőtlenítő szereket.
 

Tovább

Családi nap a bohócdoktorokkal

Mára már népszerűvé vált, hogy az óvodákban családi nappal színesítik a nyári hónapokat. A Gyógyító Bohócdoktoraink a Makkosházi és a Cső Utcai Óvoda családi napján tartottak fergeteges játszóházat, hatalmas sikerrel. A program – melynek a célja, a család és óvoda, valamint a csoportokba járó gyermekek szülei közti kapcsolat erősítése – a szülőkkel, óvónőkkel közösen valósult meg. Kicsik és nagyok együtt szórakozhattak egy egész délutánon át.
Tovább

Gyermeknapi bohócdoktor vizit Kecskeméten

Kecskeméten a Bács-Kiskun Megyei Kórházban gyermeknapi bohócdoktor vizitet tartottak a Karitáció Alapítvány önkéntesei. A kis betegek nagyra nyílt szemekkel figyelték a krumpliorrosok műsorát és bekapcsolódtak a játékba a gyönyörű tágas kórházi játszószobában. Röpködtek a bohócorrok, a zsonglőrkendők, a tányérokat cirkuszi ügyességgel forgatták a gyerekek. Csicsi bohóc vidám látástesztet végzett a gyerkőcökkel, aminek mindig nagy nevetés lett a vége. Pepi bohóc pedig egy közös lufihajtogatással zárta a programot, ahol a gyerekek, szüleik és a kórházi dolgozók kutyusokat készítettek.
Tovább
Karitáció Alapítvány

Kérjük támogassa adó 1 százalék felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést!

Adó 1 százalék:

19560540-1-06

Számlaszám (CIB Bank):

10700062-48244909-51100005

Figyelmét, támogatását szeretettel és hálásan köszönjük!


A Karitáció Alapítvány közhasznú szervezet. Bohócdoktoraink 2008 óta segítik a betegek gyógyítását. Élményterápiás bohócdoktor módszereink jótékonyan hatnak a bajban lévők állapotának javításában. Számunkra fontos az Ön figyelme, segítsége, adó 1 százalék támogatása is! Odaadását hálásan köszönjük!


Hivatalos adataink:

Karitáció Közhasznú AlapítványSzékhely: 6725 Szeged, Kálvária tér 31.
Adószám: 19560540-1-06
Bankszámlaszám: CIB Bank: 10700062-48244909-51100005
Az alapítvány elnöke: Wéhli Márk
Telefonszám: +36 30 682 2044
E-mail: info@karitacio.hu
www.karitacio.hu

Az 1%-os adományok adómentesnek számítanak!

Webhely üzemeltető:

Virtualcom Szoftverház Kft.