Bohócdoktor, Gyógyító Bohócdoktorok, bohócdoki - nevetéssel gyógyítunk - adó 1 százalék felajánlása életet ment!

állatmentés adó 1%

Minden, ami az adó 1% felajánlással kapcsolatban fontos! Adó egy százalékát ajánlja fel a bohócdokiknak,
gyógyításra! Adó1% segítsége adóbevalláskor történő adóegyszázalékos felajánlása élertet ment! Adó 1 százalék felajánlása életmentő!

Hogyan támogathatom a közhasznú Karitáció Alapítvány által 2008 óta fenntartott gyermekmentő és gyógyító bohócdoktorokat?

Adóbevalláskor az adó 1+1 százalék felajánlás azért is fontos, mert az 1+1%-al úgy támogatsz, hogy nem kell adnod semmit! Sajnos Magyarországon tíz adózóból hat adófizető nem adja oda adó egy százalékát a hasznos munkát végző civil szervezeteknek. Adó 1 százalék felajánlással úgy lehet támogatni fontos gyermekmentő és gyógyító programjainkat, hogy az közben Neked semmibe sem kerül. Adó 1 százalék felajánlás fontos és nagyon sokat jelentő támogatási forma! Adóbevalláskor az szja 1% felajánlása óriási segítség! Támogatásod, segítséged, figyelmed nagyra értékeljük és a mosolygós és gyógyuló gyermekek nevében hálásan köszönjük!

Az adózási időszakban, adóbevalláskor felajánlható adó 1 százalék felajánlás mellett örömmel fogadjuk tárgyi, eszmei, anyagi, kapcsolati támogatás felajánlását is! Segítséged, a legapróbb támogatás is nagyon sokat jelent!

Bohócdoktorok a beteg, sérült gyerekek gyógyulásáért

Minden egy helyen az adó 1+1% felajánlásról: ismeretőt kap blogunkon alapítványunk legfontosabb segítő programjairól. Tudnivalók, újdonságok és minden ismertető az adó 1% felajánlásról. Szeretettel köszönjük, hogy az adó 1+1% felajánláskor a Karitáció Alapítvány közhasznú tevékenységét támogatja!

Adóbevalláskor az adó 1% felajánlását köszönettel fogadja gyermekvédelmi feladatok ellátásához a Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktor Csapat! Felajánlása a legjobb és legnemesebb gyermekmentő és gyermekvédő célokat segíti!

A Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktor Csapata részt vállal a kórházakban történő gyógyító vizitek mellett a gyermekek védelmében is. sok esetben nem egészségügyi intézményekben folytatjuk a gyógyító vizitet, hanem például állami gondoskodásban élő gyermekek életterében, ifjúsági zárt intézetekben, ifjúsági büntetés végrehajtó intézetben (ifjúsági börtönben) is gyógyítunk.

A gyermekvédelem a szociális munka szakterülete, olyan köztevékenység, mely a gyermek családban történő nevelkedésének elősegítésére, veszélyeztetettségének megelőzésére és megszüntetésére, valamint a szülői vagy más hozzátartozói gondoskodásból kikerülő gyermek helyettesítő védelmének biztosítására szolgál. Alapítványunk a gyermekvédelem területén prevenciós, krízisoldó, szemléletformáló feladatokat vállal.

A gyermekvédelmi rendszer egy adott állam gyermekvédelmének leírására szolgáló kategória, mely magába foglalja a gyermekvédelem funkcióit, szabályait, megoldásait, szervezeteit, működésmódjait. A Karitáció Alapítvány a gyermekvédelmi rendszerben gyermekmentő és gyermekek számára készségfejlesztő - segítő tevékenységeket is folytat. Magyarországon törvény, amely szabályozza: az 1997. évi XXXI. törvény A gyermekek védelméről. Alapítványunk segítő csapata a gyermekvédelmi törvény fontossága mellett a társadalom kellő figyelmét is fontos feladatrészként kezeli. Segítünk a gyermekek védelmében ott, ahol tudunk.